July 22, 2006

Sanyo XACTI E7 Kompaktkameran

XACTI E7 har en elegant och stilfull design (c:a 91 x 55 x 21 mm) och är den perfekte följeslagaren i alla sammanhang. Under den smala metallsilhuetten (bara 21 mm tunn) gömmer sig många tekniska funktioner som ger kompaktkameran ett kraftfullt framträdande.

När du en gång har hittat ett motiv ser den 3x optiska zoomfunktionen till att du får det nära dig. Den innovativa touchsensorn aktiverar autofokus med en kort beröring och minimerar utlösarfördröjningen till 0,05 s. Du kan ta raka fotosekvenser med den blixtsnabba seriefunktionen med 2,3 bilder per sekund. På 2,5“ LCD-bildskärmen kan du titta på dina bilder (med en upplösning på 7 megapixel) och de högvärdiga VGA-videoklippen med ljus.

Många inställningslägen tilltalar inte bara den ambitiösa hobbyfotografen. En speciell porträttfunktion som automatiskt fokuserar på ansikten och belyser dem optimalt – perfekta bilder av ansikten. Hudtonerna blir därmed mycket naturtrogna i bilden, och rödögonkorrigeringen ger dessutom strålande ögon. När du fotograferar rörliga föremål använder kameran en „dynamisk“ autofokusfunktion. När du aktiverar dessa funktioner följer autofokusfunktionen motivet automatiskt och förhindrar därmed att t.ex. idrottare ”sprintar ut ur bilden”.

Med USB-kabeln kan du överföra skärmbilder från din dator (operativsystem Windows XP) direkt till din XACTI E7. För att du lätt ska kunna identifiera dina bilder senare kan du lagra och skriva ut dem med datum.

Litiom-ion-batteriet räcker till c:a 260 bilder. Du behöver därför inte vara rädd att batteriet ska ta slut mitt i en fotosekvens och att du därmed ska missa ett motiv. Det interna minnet (23 MB) och lagringen på SDkortet betyder att du har tillräckligt utrymme för dina bilder.

Rek. pris: 279 euro -- I fackhandeln: från september 2006

No comments:

Post a Comment

Merci pour vos commentaires :) Thanks for your comments ;)